Matkatarjonta

Citybreak Kaupunkiloma – juuri sellaisena kuin itse haluat

Eurooppa on meidän suomalaisten uusi kotimaa. Siihen kannattaa ja pitääkin tutustua. Euroopan monet kansallisuudet ja kulttuurit ovat vielä monille uusia ja ennen kokemattomia. Mutta matkailu avartaa ja ennen kaikkea tuo ulottuvillemme mitä hienoimpia kokemuksia ja elämyksiä. Rakastatpa suurkaupungin sykettä tai korkeakulttuurin elämyksiä, bailausta aamuyöhön, luontoelämyksiä tai jotain aivan muuta, tarjoamme sen ulottuvillesi.

Tarjoamme Sinulle valinnan vapauden suunnitella itse matkasi ja aikataulusi. Matkalle voi lähteä minä viikonpäivänä tahansa ja matka voi kestää juuri niin pitkään kuin itse haluat.

Voit valita tasokkaan hotellin tai vaatimattomamman majoituksen kaupungin ydinkeskustasta tai vähän sivummalta. Ihan miten itse haluat.

Räätälöimme mielellämme juuri sinun halujesi ja tarpeidesi mukaisen lomamatkan mihin ikinä haluatkaan. Voit ostaa koko matkan: lennot, hotellimajoituksen ja vaikkapa vuokra-auton tai vain juuri ne palvelut, jotka tarvitset. Hotellivalikoimamme on varmasti riittävä, onhan meillä suorat varausyhteydet kymmeniin tuhansiin hotelleihin.

Budapest 2 yötä
Hotelli Erzsebet***
Hinta 495 euroa/henkilö
München 2 yötä
Hotelli Drei Lowen****
Hinta 525 euroa/henkilö
Reykjavik 3 yötä
Hotelli Metropolitan***
Hinta 680 euroa/henkilö

Avaa Citybreak esite tästä (pdf)

 

Lähetä tarjouspyyntö

 

Kaupunkilomat